Job - Vi søger IT supporter

It-supporter til Dragsholm Sparekasse

I Dragsholm Sparekasse har vi de seneste år oplevet en stor tilgang af både kunder og medarbejdere. Derfor har vi brug for en it-supporter, der kan hjælpe sine kollegaer med daglige udfordringer og løse specialiserede opgaver med implementering af nye programmer og systemer. Vores it-supporter vil også få en vigtig opgave med at vedligeholdelse af vores hjemmeside, der kører i Sitecore-format.

Hjælpsomme kollegaer

Du vil blive en del af en arbejdsplads, hvor vi har en uformel tone, har kort til smil, og hvor vi hjælper hinanden. Vi har stor respekt for forskellighed, og alle arbejder for fællesskabet. Du planlægger langt hen ad vejen selv din arbejdsdag men vil aldrig være overladt til dig selv. Din nærmeste leder vil være vores udviklingschef.
Vi er omkring 50 ansatte fordelt på tre adresser i en flad struktur, hvor der er kort fra medarbejder til leder. Fysisk vil du blive en del af et åbent kontormiljø i nyrenoverede lokaler i vores nye kontorhus i Asnæs.

Grundig oplæring

Som it-supporter skal du blandt andet hjælpe os med løbende at implementere programmer og data fra vores it-leverandør. Det vil også være dig, der i samarbejde med vores kommunikationskonsulent vedligeholder vores Sitecore-hjemmeside og samler data fra hjemmesiden. Desuden vil du få opgaver med at tilpasse og justere vores Netbank og diverse apps. Du vil selvfølgelig få en grundig oplæring og introduktion til systemer og programmer af dem, der hidtil har stået for driften. Vi implementerer hele tiden nye systemer inden for blandt andet kredit, rådgivning og antihvidvask, og du vil sammen med kollegaer blive en del af en de enkelte projekter.