Samarbejdspartnere

Betalingskort og systemer
Ejendomshandel
Forsikring og pension
Investering
Leasing
Lønsystemer
PSD2

PSD2 - EN MULIGHED FOR NYE SAMARBEJDER

Det nye betalingstjenestedirektiv PSD2 (Revised Payment Service Directive), som er baseret på EU-lovgivning, omhandler betalingstjenester og har blandt andet til formål at:

  • Skabe et betalingsmiljø med høj konkurrence, innovation og sikkerhed til gavn for alle interessenter – forbrugerne i særdeleshed
  • Hjælpe rammeværket for betalinger til bedre at opfylde stigende krav til et effektivt europæisk betalingsmarked
  • Fastsætte tidssvarende EU-regler for betalingstjenester
  • Reducere forbrugeromkostninger.

PSD2 stiller en række nye krav til banker, butikker og andre tredjepartsserviceleverandører (Third Party Providers – TPP’er), der betyder at TPP’ere kan få adgang til oplysninger om betalingskonti og betalingstjenester.

I Dragsholm Sparekasse har vi i samarbejde med vores datacentral, SDC, et open banking miljø, som TPP’er er velkommen til at søge adgang til.

Ifølge loven skal du være godkendt af Finanstilsynet som tredjepartsleverandør, for at få adgang til betalingskonti og -tjenester.
Ansøg om godkendelse

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte Dragsholm Sparekasse , inden du søger om adgang. Vi er altid interesserede i gode ideer og nye muligheder.

Hos SDC, som er Dragsholm Sparkasses datacentral, finder du beskrivelser af processer for at kunne anvende testsystemet, dokumentation og adgang til produktionssystemet.
Hos SDC finder du også en FAQ samt kontakt til support.
Læs mere hos SDC


Realkreditlån til erhverv og andelsboligforeninger
Realkreditlån til privatboliger
Øvrige