Sparekassen støtter Jyderup-festival med 50.000 kr.

Sammen med samarbejdspartneren Sparinvest ønsker den lokale sparekasse at understøtte de mange frivillige ved Danish Outdoor Festival.

Når Danish Outdoor Festival sidst i april holder sin store event ved Skarresø i Jyderup, er det med Dragsholm Sparekasse som en af fem hovedsponsorer. Det lokale pengeinstitut bidrager sammen med investeringsforeningen Sparinvest med et beløb på 50.000 kr., der især skal sikre, at de 35 frivillige har gode vilkår de tre dage, festivalen varer.
”Vi bidrog også til festivalen sidste år og ser Danish Outdoor Festival som en fantastisk begivenhed, der skaber aktiviteter og oplevelser for både os lokale og en masse gæster. Sidste år var der 13.000 deltagere, og vi tror, at interessen vil være mindst lige så stor i år”, siger Jens Varling, der er souschef i Dragsholm Sparekasses afdeling i Kalundborg – og som selv bor i Jyderup.

Danish Outdoor Festival er den største af sin slags i Europa. Der er tilmeldt mere end 80 udstillere med salg, foredrag og aktiviteter inden for grej, madlavning på bål, friluftsliv, håndværk, telte, camping, mountainbike, fiskeri, kajak, kano, wellness og mange andre udendørs aktiviteter.

Støtte til de mange frivillige

”Hvis ikke virksomheder og organisationer var klar til at bakke op, ville det blive meget svært at afvikle en festival som vores. Vi er især glade for, at Dragsholm Sparekasse støtter vores frivillige. Sparekassen og Sparinvest tager ejerskab på noget, der er måske mindre synligt men som samtidig helt afgørende for vores succes: fællesskabet og frivilligheden”, siger Michella Schack, der er leder af sekretariatet i Danish Outdoor Festival.
På grund af festivalens vokseværk er antallet af frivillige også vokset. Derfor skal sponsoratet blandt andet bruges til at etablere en camp for de frivillige. En del af beløbet skal desuden bruges på at købe de veste, der gør de frivillige synlige og let genkendelige på festivalen.

Sparekassen serverer kaffe

Ud over at bidrage økonomisk til festivalen vil Dragsholm Sparekasse også benytte det store rykind til at sætte fokus på det nye mødecenter, som sparekassen snart åbner i stueetagen i det tidligere posthus i Jyderup Bycenter overfor stationen.

Ved lokalerne på Skarridsøgade 39A vil Jens Varling lørdag den 27. april fra kl. 11-16 sammen med kollegaen Kim Krog – der også bor i Jyderup – være til stede med en kaffevogn. De to lokale bankfolk vil servere baristakaffe for de forbipasserende og fortælle om de muligheder, det nye mødecenter giver.

”Vi får hele tiden nye kunder i Jyderup og omegn, så det er helt oplagt, at vi etablerer et mødecenter, hvor både nuværende og potentielle kunder kan holde møde med Kim, jeg eller nogle af vores kollegaer. Vi er meget optaget af, at det skal være let for vores kunder at møde os. Tilgængelighed og lokal forankring af to af vores kerneværdier”, siger Jens Varling.

Souschef Jens Varling og erhvervsrådgiver Kim Krog fra Dragsholm Sparekasses Kalundborg-filial i området, hvor festivalen skal foregå. Makkerparret vil lørdag den 27. april quizze og servere kaffe ved sparekassens kommende mødecenter på Skarridsøgade.