Vi er undervejs i Jyderup

Nu varer det ikke længe, før vi kan begynde at tage imod kunder i vores nye mødecenter på Skarridsøgade i Jyderup. Håndværkerne er i fuld gang med at indrette lokalerne i det tidligere posthus over for stationen. Og vi har fået vores navn og logo sat op på facaden.


Vores kommende mødecenter på Skarridsøgade i Jyderup.


Mange kunder lokalt
Sparekassen har i flere år haft god tilgang af private og erhvervskunder i Jyderup-området. Derfor er tiden nu inde til, at vi får faciliteter, så kunderne kan møde os lokalt.
I første omgang bliver det et mødecenter uden faste åbningstider, men der kan aftales møder med Sparekassens medarbejdere. Primært vil det være Jens Varling og Kim Krog – to kendte ansigter i Jyderup – som kunderne kan møde.

Begge er tilknyttet Sparekassens afdeling i Kalundborg som henholdsvis souschef og erhvervsrådgiver. Og begge bor i Jyderup, så vi kan være meget fleksible med at imødekomme kundernes ønsker om mødetidspunkter.

Attraktiv beliggenhed
På adressen i Skarridsøgade får Sparekassen 122 kvadratmeter i stueetagen. Her indrettes nu mødelokaler og arbejdsstationer. Der er parkeringspladser lige uden for døren, og adgangsforholdene er fine med rampe.

Vi afventer, at håndværkerne får indretningen gjort færdig, inden vi kan melde en åbningsdag ud.



Kim Krog og Jens Varling – to lokale profiler – vil udgøre vores primære bemanding på det nye mødecenter i Jyderup.