Få et Mastercard med når du rejser på sommerferie

Sol, varme og fri for bekymringer. Du har sikkert høje forventninger til sommerens højdepunkt – ferien.
Med Mastercard er det nemt at indfri dem. Når du booker din ferie med Mastercard, er du automatisk omfattet af vores rejseforsikring, hvis uheldet er ude. Forsikringen dækker afbestilling, flyforsinkelse og bagageforsinkelse.

Du kan vente med at betale
Booker du med Mastercard, bestemmer du selv, hvornår du vil betale. Du kan vente med at betale for din rejse i op til 45 dage. Du kan også, mod et gebyr, vælge at lave en delvis betaling.

Bikini, badeshorts og solbriller
Indkøbslisten kan hurtigt blive lang, når sommerferien står for døren. Med Mastercard kan du på nettet købe alt det, du skal bruge og vente i op til 45 dage med at betale, uden at det koster dig noget.
Du kan også få rabat på leje af bil.

God kaffe, lækre is og skønne drinks
Uanset hvad du bestiller på din sommerferie, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden, når du kører dit betalingskort igennem.
Med Mastercard kan du roligt betale, uanset hvor du rejser hen. Du er omfattet af beskyttelse mod misbrug, der betyder, at du ikke holdes ansvarlig for en eventuel uautoriseret betaling.Få et Mastercard hos os

Se her, hvordan du som kunde i Dragsholm Sparekasse får et Mastercard og hvilken kortype, der bedst svarer til dit behov.