Sparekassen er klar med nye lokaler i Jyderup

Dragsholm Sparekasse åbner nu sit mødecenter i Jyderup. Lejemålet i det tidligere posthus på Skarridsøgade kom på plads i foråret. Nu er lokalerne færdigindrettede med arbejdsstationer og mødelokaler.

Mødecentret bemandes med to lokale rådgivere, Jens Varling og Kim Krog. Til dagligt har de base i Sparekassens afdeling i Kalundborg, men kan altså nu – efter aftale – også træffes i Jyderup.

Mange kunder i området

- Vi har længe ønsket at være til stede i Jyderup, siger afdelingsdirektør Thomas Levy, Dragsholm Sparekasse i Kalundborg. Vi har mange kunder i Jyderup-området, både private og erhverv, og tilgangen af nye fortsætter med at stige.

- Derfor har vi set os om efter gode lokaler i byen, og det har vi i den grad fået med det tidligere posthus. Der er god plads, og beliggenheden kan ikke være bedre.

Åbent efter aftale

I første omgang skal huset bruges til møder med eksisterende og nye kunder fra området. Det sker efter nærmere aftale, så der er ingen egentligt åbningstid.

- En fast åbningstid kan komme, hvis behovet viser sig, siger Thomas Levy. Den mulighed kan meget vel opstå, for Sparekassen er inde i en rigtig god udvikling, ligesom Jyderup-området er. Og med to stærke profiler som Jens og Kim til at tage sig af kunderne ser jeg virkelig frem til, hvad dette tiltag vil udvikle sig til.

Åbningen i Jyderup vil blive markeret senere på efteråret, oplyser Thomas Levy.


Rådgiverne Jens Varling (tlf. 59 36 06 48) og Kim Krog (tlf. 59 36 06 52) træffes efter aftale i Sparekassens nye lokaler på Skarridsøgade – det gamle posthus i Jyderup