Dragsholm Sparekasse rykker ind i markant Kalundborg-bygning

Den lokale sparekasse overtager lejemålet i den ejendom, hvor Danske Bank før lå.

Efter 25 år med adresse i Bredgade er Dragsholm Sparekasse vokset ud af sine hidtidige rammer i Kalundborg. I stedet rykker Sparekassen ind i den markante ejendom Kordilgade 63, hvor Danske Bank tidligere lå.

- Vi har i flere år udviklet os med god tilgang af både erhvervs- og private kunder. Derfor er vi vokset til nu at være ti medarbejdere i afdelingen og har brug for nogle rammer, hvor vi fortsat kan udvikle os og forhåbentligt blive flere kunder og flere medarbejdere. Med denne løsning fremtidssikrer vi os og er samtidig med til at skabe liv på byens hovedstrøg, siger Thomas Levy Nielsen, afdelingsdirektør i Dragsholm Sparekasse.

Plads til mere
På Kordilgade vil Sparekassen råde over 476 kvadratmeter i stueetagen plus 375 kvm i kælderen. Der er handicapvenlige adgangsforhold og gode parkeringsforhold for kunder og medarbejdere. Da der før har været bank i lokalerne, er lejemålet på mange måder optimalt for Dragsholm Sparekasse.

- Vi indretter os med et åbent kontormiljø. Men der er også en håndfuld mindre lokaler velegnet til at holde møder med kunderne. Ved indgangen får vi et kundeområde med skranke, hvor vi kan tage imod kunderne, og formentligt et loungeområde med bord og stole, oplyser Thomas Levy Nielsen.

Vi vil Kalundborg
Selv om lokalerne allerede er indrettet til bank, venter der en større ombygning for at få indretning og faciliteter ført up-to-date. Desuden skal en indvendig trappe til 1. sal afblændes, da 1.salen ikke indgår i lejemålet. Derfor er det endnu for tidligt at sige, hvornår Sparekassen åbner i Kordilgade.

- Vi glæder os allerede til at blive en del af Kordilgade og håber, at vores engagement kan få andre til at se mulighederne i at få en god placering i en attraktiv handelsgade. Det vil være stærkt også at kunne få aktivitet i de øvrige ledige lokaler i gaden. For os er flytningen desuden et signal om, at Dragsholm Sparekasse vil Kalundborg og også være en del af den udvikling, byen er inde i, siger Thomas Levy Nielsen.

Erhvervsområde i fremgang
På erhvervsområdet oplever Kalundborg et boost uden lige, drevet især af Novo Nordisk. Det vil forhåbentligt smitte af på Dragsholm Sparekasse, bemærker afdelingsdirektøren.

- Mange lokale leverandører har travlt som følge af de store anlægsopgaver og efterfølgende service. Vi har selv en fin tilgang af erhvervskunder, og vores erhvervsafdeling er oprustet markant. Novo Nordisk får jo også brug for endnu flere medarbejdere, og forhåbentligt vil en god del af dem vælge at bosætte sig i området. Dem vil vi – med vores tro på det lokale engagement og tilstedeværelse – gerne være bank for, fastslår Thomas Levy Nielsen.

Mægler: Et perfekt match
Ejendommen Kordilgade 63 ejes af et investeringsselskab. Lejemålet er formidlet af Nordicals. Herfra oplyser erhvervsmægler Frantz Larsen, at der har været en del fremvisninger, siden Danske Bank rømmede lokalerne.

- Det har været en udfordring at finde det rette match, men med Dragsholm Sparekasse er det en optimal løsning. Det er skønt, at en lokal bank vælger at prioritere en stor, flot ejendom, og det er godt for Kordilgade, at der nu kommer erhverv i stueetagen og boliger ovenpå, siger Frantz Larsen.

Afdelingsdirektør Thomas Levy Nielsen (t.h.), Dragsholm Sparekasse, og erhvervsmægler Frantz Larsen foran Kordilgade 63, hvor Sparekassen flytter ind senere i år.

Thomas Levy Nielsen og Dragsholm Sparekasse får med de mange kvadratmeter nogle fremtidssikrede rammer, også med plads til at holde kundearrangementer.