Yvonne Jensen, Skoringen Asnæs

Yvonne har sko til alle aldre og tider

Oprindeligt arbejdede Yvonne Jensen som revisor, men i 2006 begyndte hun at realisere en drøm om at få egen butik. Hun kendte Lena og Steffen Rohr, som havde Lena Sko i Asnæs Centret og i Høng Centret. Hun blev ansat med henblik på, at hun skulle indgå i et glidende generationsskifte.

Det blev indledt i 2008, da hun blev medejer af begge butikker. I 2019 blev skiftet fuldført, hvorefter Yvonne Jensen som noget af det første lukkede butikken i Høng for at fokusere på forretningen i Asnæs Centret. Det var en god beslutning, fastslår hun.

- Vi ligger med en rigtig fin placering. Lena Sko, som åbnede i Enghaven i 1969, var den første butik, der valgte plads i det nye center. Vi har facade ud mod det store centertorv og har restauranten Bardolino som nærmeste nabo. Det har den sidegevinst, at deres gæster ofte benytter tiden, mens de venter på deres mad, til at se på vores udstillede varer, fortæller Yvonne Jensen.

Et attraktivt butikscenter
Hun opfatter Asnæs Centret som et butikscenter med fin aktivitet og kundestrøm.

- Her er mange gode kræfter, som sammen arbejder for at gøre centret til et attraktivt sted at handle og opholde sig. Det giver også resultat. Både de fastboende og landliggerne støtter os i stedet for at handle på nettet, hvilket kan blive døden for små byer.

- Fra min egen branche kender jeg flere skobutikker, som er bukket under på grund af nethandel. Derfor kan jeg kun opfordre til, at man fortsat bruger de fysiske butikker og den service, man får der.

Service betyder alt
Det med service er vigtigt for Yvonne Jensen og noget, som hun har bestræbt sig for at videreføre fra tiden med Lena Sko.

- Vi har altid lagt vægt på god kundeservice. Jeg har et erfarent og kompetent personale. Det er vigtigt, at vi kan rådgive kunderne både om selve fodtøjet, men også hvordan det skal plejes. Vi vil også gerne vejlede de kunder, som har udfordringer med fødderne. Her kan vi tilbyde fodtøj af mærket New Feet. Det er udviklet til udsatte fødder, og vi er uddannet i at rådgive om det.

Stort lager kræver en god bank
Skotøjsbutikker adskiller sig fra de fleste andre modebutikker ved at have et sortiment, der skal dække både børn og kvinder og mænd i alle aldre.

- Det kræver et stort lager og dermed også en god bank. Heldigvis har jeg begge dele. Jeg har fire lagerlokaler, hvor vi har varerne klar til den kommende sæson, og hvor vi også opbevarer det, der skal på udsalg, hvis det ikke blev solgt i første omgang.

En tilgængelig sparekasse
Hvad angår bankforbindelse har Yvonne Jensen valgt Dragsholm Sparekasse, både på erhverv og privat.

- Der kan være mange udfordringer i at drive en butik som min. En af de helt store er vejret. Hvis jeg har købt en masse vinterstøvler hjem, og det slet ikke bliver snevejr, går der måske et helt år, inden jeg får solgt dem.

- Så er det godt at være kunde hos Dragsholm Sparekasse. De er der altid, når du har brug for dem. En god bankforbindelse er vigtig for en forretning med sæsonudsving som min. Og det allerbedste er, at du altid kommer igennem til en person, når du ringer. Det sætter jeg stor pris på, lyder det fra Yvonne Jensen.


Sortimentet i Skoringen Asnæs dækker alle aldre og begge køn. Og så skal der skiftes ud i forhold til årstid og mode. Hvad det sidste angår, oplyser Yvonne Jensen, at cowboystøvler til kvinder er på vej frem igen.

 


Sko i alle prisklasser står på hylderne i butikken i Asnæs Centret. Her præsenterer Yvonne Jensen er herrestøvle fra luksusbrandet Lloyd.


Skobutikken har en god placering med stor face ud mod torvet i Asnæs Centret.

https://www.facebook.com/skoringenasnaes