Simone Wulff, selvstændig kørelærer

Det kører for Simone

Allerede da Simone Wulff selv tog kørekort, besluttede hun, at hun skulle være kørelærer.

- Jeg interesserer mig mere for mennesker end for biler, men det er en perfekt kombination for mig at bidrage til sikkerhed i trafikken og samtidig give eleverne tryghed i bilen, siger Simone, 37 år.

Hun blev kørelærer til lille vogn i 2020 og til stor vogn (lastbil og bus) i 2021. For at tage uddannelsen skulle hun på forhånd have kørekort til motorcykel, bil, lastbil og hænger. Og da hun også ville undervise i kørekort til storvogn, skulle hun selv have kørekort til bus.

Kører seks dages uge
Uddannelsen tog hun hos AMU JUUL. Her er hun efterfølgende tilknyttet som lærer på afdelingen i Holbæk samtidig med, at hun har sin egen forretning med lille vogn fra hjemadressen i Gislinge. Det er fem dage om ugen i Holbæk og så egne hold fredag eftermiddag/aften og lørdag.
- Det var ikke planen at arbejde seks dage om ugen, men lysten driver værket, og det fungerer fint. Især i år, hvor årgangen af nye elever er lille, er det godt at have et økonomisk fundament i form af denne kombination, siger Simone.


Nicky Turunen er på lastbilkursus hos AMU JUUL, hvor Simone Wulff er hans lærer.


Hjælper elever til ny karriere
Mens hendes egen forretning er baseret på unge elever, som skal have deres første kørekort, er klientellet hos AMU JUUL anderledes sat sammen.

- Det er unge, som gerne vil ud at køre lastbil, men vi har også mange i en højere alder, som står over for et brancheskift. Det er fantastisk at møde og hjælpe så mange, som er ved at skifte spor i tilværelsen. Jeg elsker den succes, det er at se folk rykke sig, blive trygge og tro mere og mere på sig selv, når de er ude at køre.


Heinrich Christensen har været elev hos Simone Wulff hos AMU JUUL for at tage buskørekort og kunne begynde i nyt job hos DitoBus i Holbæk.


Drømmer om nyt sted

Simone er både erhvervs- og privatkunde i Dragsholm Sparekasse.

- Jeg er meget glad for at være kunde. Det er skønt, at der altid er en medarbejder klar til at tage telefonen. Jeg har en rigtig god kontakt til min rådgiver. Vi er løbende i dialog om mine muligheder. Jeg drømmer om at få mit eget sted i Gislinge, hvor der er plads til familien og til et undervisningslokale. Der er et stykke vej endnu, men det skal nok lykkes, forsikrer Simone.


Simone Wulff har egen køreskole med lille vogn, men er samtidig tilknyttet AMU JUUL, hvor hun underviser elever, som skal have kort til bus eller lastbil.

Kørelærer Simone Wulffs Facebookside