Per Skou Larsen, Odsherreds Have & Anlæg Aps og Odsherreds Boligudlejning Aps

Tæt bank-relation og kort kommandovej er afgørende for mig

Som bankkunde er det afgørende for Per Skou Larsen at have en tæt kontakt med sin rådgiver, og at banken kan træffe hurtige beslutninger. Begge dele er tilfældet med Dragsholm Sparekasse, hvor han har været erhvervskunde siden 2013 med sit anlægsgartnerfirma.

- Første gang jeg kontaktede Sparekassen, så jeg, hvor hurtigt det kan gå. Vi havde en god ejendom på hånden og skulle handle hurtigt. Mit pengeinstitut nølede, og så valgte jeg at høre to andre. Det var en fredag. Tirsdag var rådgiveren fra Sparekassen med ude og se ejendommen og gå vores regnskaber igennem. Fredag fik jeg tilsagn om at købe ejendommen og blive kunde i Sparekassen. For mig vægter det højt, at det kan gå stærkt og ikke skal afgøres på et hovedkontor langt herfra, siger Per Skou Larsen.

I tæt dialog med rådgiveren
I Sparekassen er Henrik Lien Hansen erhvervsrådgiver for Pia Nymann Larsen og Per Skou Larsen, som han har en tæt kontakt til.

- Jo bedre vi kender hinanden, jo nemmere går tingene. Vores snak kan både være uhøjtidelig og professionel. Vi kan godt drille hinanden, men når det er alvor, er det alvor. Og vi siger heller ikke uden videre ja til alt, de kommer med, bemærker Henrik Lien Hansen.

- Sådan skal det også være, indskyder Per Skou Larsen. Vi betragter Henrik og Sparekassen som en rigtig god sparringspartner. Du føler ikke, at det er en sælger, du sidder overfor, men en som vil dig det godt.

 

På besøg i haven
Per Skou Larsen og Pia Nymann Larsen har besøg af erhvervsrådgiver Henrik Lien Hansen i haven på Vallekildevej i Hørve, hvorfra de driver Odsherreds Have & Anlæg og Odsherreds Boligudlejning.


Opdeling af firmaer gav overblik
Odsherreds Have & Anlæg og Odsherreds Boligudlejning har domicil i Hørve. Per styrer anlægsgartnerfirmaet. Pia leder boligudlejningen, men står for administrationen af begge.

- De to forretninger er en fin kombination, for når der er mindre at lave i anlægsgartnerfirmaet, kan nogle af folkene hjælpe med vedligehold af ejendommene, siger Pia Nymann Larsen.

Corona gav ekstra travlhed
Odsherreds Have & Anlæg har haft vækst i alle årene og beskæftiger nu 15 mand med alle former for anlægsopgaver og brolægning. Ordrebogen er godt fyldt.

- Corona gav os faktisk endnu mere at lave. Især var vi ude og lave mange sommerhushaver. Og det er bare fortsat efter coronaen. Min største udfordring er nok, at jeg tager for meget ind. Vi kunne godt beskæftige fire-fem mand mere, men vi skal ikke være større. Det her er til at overskue, fastslår Per Skou Larsen.

Portræt Per Skou Larsen
Per Skou Larsen er uddannet landmand og havde job i grovvarebranchen, da han i 2006 begyndte som selvlært anlægsgartner. I dag er Odsherreds Have & Anlæg medlem af Danske Anlægsgartnere og omfattet af deres garantiordning.

https://www.perskoularsen.dk/