Bliv foreningskunde

Som foreningskunde i sparekassen får du og din forening stillet et bestyrelsesværktøj til rådighed til de forskellige indberetninger, som vi har brug for. Nederst på siden kan du ansøge om en foreningskonto.

 

Foreningskonto i Dragsholm Sparekasse

Med en foreningskonto i Dragsholm Sparekasse kan I få tilknyttet et Mastercard Debit betalingskort, så I både kan betale i butikker og via webshops, ligesom I kan betale regninger og holde styr på økonomien via netbanken. Når I bliver foreningskunde hos os, er det er krav, at I får oprettet Netbank til jeres konto.

Relation til sparekassen

Foreningskonti oprettes til kunder med relation til sparekassen eller lokalområdet. F.eks. hvis bestyrelsen eller et stort antal af medlemmerne er privatkunder i sparekassen.

Unioo - din forenings bestyrelsesværktøj

Et særligt fokus på hvidvaskning og terrorfinansiering øger alle pengeinstitutters krav om kundekendskab. Når I som forening skal oprettes i sparekassen, er der derfor en række dokumenter, der skal være på plads. For at blive oprettet som foreningskunde er det en betingelse, at den krævede dokumentation indleveres digitalt.

For at optimere processen og dermed spare både bestyrelsen og sparekassen for et tidskrævende arbejde, har vi valgt at stille et digitalt værktøj til rådighed for alle foreningskunder. Systemet hedder Unioo, og hjælper bestyrelsen med at indsamle de lovpligtige dokumenter. Du bliver som foreningskunde automatisk inviteret ind i systemet, som hjælper med både at indsamle og sende dokumentationen til sparekassen. Værktøjet kan ikke fravælges.

Foreningsværktøjet hjælper alle typer af foreninger med at samle og optimere arbejdet i bestyrelsen. Samtidig hjælper det bestyrelsen med at overholde de nye lovkrav fra datatilsynet og Finanstilsynet. Du kan læse om samarbejdet med Unioo her.

Nødvendige dokumenter

Ønsker du at blive foreningskunde i sparekassen, skal du i første omgang ansøge ved at klikke på knappen herunder og udfylde formularen.

Her skal vi i første omgang bruge følgende oplysninger:

 

  1. Kopi af foreningens vedtægter med tegningsregler
  2. Seneste referat fra konstituerende bestyrelsesmøde inkl. oversigt over samtlige bestyrelsesmedlemmer inkl. mail-adresse og telefonnumre
  3. Forretningsomfang
Såfremt vi opretter jer som forening i sparekassen, får I tilsendt et link til Unioo, hvor I kan oprette jer. Her skal I oplyse hvem, der skal have fuldmagt og netbankadgang til kontoen. Unioo beder ligeledes om kopi af gyldigt pas eller kørekort samt sundhedskort på samtlige bestyrelsesmedlemmer.

Sparekassen har - ligesom alle andre pengeinstitutter - pligt til at opbevare dokumentation for at overholde reglerne i hvidvaskningsloven.

Foreningen er som kunde forpligtet til at holde sparekassen løbende opdateret, ved eksempelvis udskiftning i bestyrelsen. I Unioo kan I løbende opdatere foreningens oplysninger.  

Bestil en opringning

Dine kontaktoplysninger